Diensten

Schilderwerk in regio Rotterdam

Is uw woning toe aan een opfrisbeurt? Bent u op zoek naar een goede schilder in regio Rotterdam? Arts Schilders is de dokter voor uw huis!

Arts Schilders heeft meer dan 12 jaar vakkennis. Wij staan garant voor kwaliteit en leveren écht vakwerk. Wij zijn werkzaam in regio Rotterdam, Pijnacker, Hillegersberg, Vlaardingen, Schiedam en Westland.

Wij helpen u graag bij het onderhouden en schilderen van uw woning, flat of appartement. Verbouwing, renovatie of nieuwbouw. Binnen of buiten. Of u nu uw hele huis geschilderd wilt hebben, uw kozijnen, voordeur of juist houtrot wilt laten repareren. Wij kunnen iedere klus aan! Onze ervaren schilders adviseren u over de kleur, stijl en eventuele structuur van het schilderwerk.

Onze diensten

Schilderwerk binnen

De afwerking van uw binnenschilderwerk is bepalend voor de sfeer in uw huis. Dat begrijpen wij bij Arts Schilders maar al te goed! Kwaliteit staat bij ons op nummer 1, en dat is niet voor niets. Goed binnenschilderwerk draagt niet alleen bij aan het woonplezier, maar is ook van belang voor het behoud van uw woning. 


 
Om onze kwaliteit te garanderen werken wij alleen met hoogwaardige producten en gaan wij zorgvuldig te werk. Van de wanden tot de kozijnen. En van de deuren tot het plafond. U wilt het mooiste en het beste resultaat, en dat leveren wij.

Schilderwerk buiten

Buitenschilderwerk bepaalt in grote mate het uiterlijk van uw huis. Het schilderwerk verfraait niet alleen uw woning of pand, maar het biedt ook bescherming. Zo beschermt goed schilderwerk uw huis of bedrijfspand tegen diverse weersomstandigheden (denk aan hitte, regen, wind en hagel) en voorkomt het problemen als houtrot en lekkages.

Bij Arts Schilders geloven wij in duurzaam schilderwerk. Wij werken daarom alleen met hoogwaardige kwaliteitsproducten en hanteren een gedegen werkwijze. Op deze manier krijgt u het mooiste en meest langdurige resultaat.

Houtrot reparaties

Het is een veelvoorkomend probleem: Houtrot. Maar soms schiet schilderonderhoud er gewoon bij in, en soms ligt houtrot simpelweg eerder op de loer dan u verwacht. Hierdoor kan vocht het hout van uw deuren, kozijnen en dorpels binnendringen en ontstaat er schimmelvorming. Deze schimmels tasten het houtwerk van uw woning aan. Dat fenomeen heet houtrot.
Onze vakmensen leveren duurzame kwaliteit. Wij repareren en herstellen het houtrot op professionele wijze, zodat u verzekerd bent van een grondige opknapbeurt en een langdurend oplossing. Daarom moet u voor houtrot reparaties bij Arts Schilders zijn. 

Spuitwerken

Is die ene muur in uw huis toe aan een nieuwe, frisse en strakke afwerking? Kies dan voor latex spuitwerk! Deze spuittechniek zorgt voor een prachtige, egale oppervlakte. Het resultaat is vele malen strakker dan bij het gebruik van een traditionele verfroller of kwast.


Voor latex spuitwerk maken wij gebruik van professionele spuitverf apparatuur. Hiermee is de verf gemakkelijk te doseren en daarom een veel gebruikte techniek bij het schilderen van oppervlaktes als plafonds en (grote/lange) wanden. Dit werkt vele malen sneller en is daarom vaak een voordeligere oplossing. 

Kleuradvies

Kleuren zijn een wezenlijk onderdeel van uw interieur. Toch is het kiezen van de juiste kleuren niet altijd even makkelijk. De juiste tinten en kleurcombinaties creëren de sfeer in uw woning en kunnen ruimtes groter, kleiner, ruimer of juist knusser laten lijken. Arts Schilders heeft de expertise in huis om u hierbij te helpen. Onze schilders weten precies wat een kleur met een ruimte doet. Wij zoeken altijd de juiste combinatie van verfproducten en -kleuren, waarmee wij een ruimte geheel tot zijn recht laten komen. Uiteraard in overleg met uw wensen en voorkeuren. Op deze manier komen we gezamenlijk tot een stijlvol resultaat, dat volledig past bij uw smaak.

Bedrijven

Wilt u uw kantoor of bedrijfspand in regio Rotterdam een opknapbeurt geven? Of is uw bedrijfsruimte toe aan een nieuwe uitstraling? Vanzelfsprekend wilt u de overlast van deze werkzaamheden zo veel mogelijk beperken voor uw medewerkers, gasten en klanten. Dat is geheel begrijpelijk en wij denken hierin graag met u mee! Bij ons staat kwaliteit altijd bovenaan. Niet alleen op gebied van de afwerking van het schilderwerk, maar ook in onze service. 


Wij leveren zakelijk schilderwerk in Rotterdam, Pijnacker, Hillegersberg, Vlaardingen, Schiedam of Westland op aanvraag.

Service

Speciale aandacht voor de klant

Kwaliteit

Hoogste kwaliteit en langdurig resultaat

5 jaar garantie

De beste garantievoorwaarden