Over ons

Arts Schilders

Arts Schilders is actief in regio Rotterdam, Pijnacker, Hillegersberg, Vlaardingen, Schiedam en Westland. Met ruim 12 jaar aan ervaring hebben wij een portfolio vol prachtige nieuwbouwwoningen, renovatie klussen en verbouwingsopdrachten opgebouwd. In deze jaren hebben wij ons schilderwerk en onze service volledig geoptimaliseerd. Een hoogwaardige manier van werken, waarbij wij garant staan voor kwaliteit en vakwerk met speciale aandacht voor de klant. Een aanpak die ons, in de ogen van onze klanten, onderscheidt van anderen.

Wij richten ons in het algemeen op particulieren, maar ook voor bedrijven zijn wij inzetbaar (op aanvraag). 

Onze manier van werken berust op een drietal pijlers: heldere communicatie, hoge kwaliteit én service.
Wij nemen de tijd voor onze klanten en maken voor, tijdens en na onze klussen duidelijke afspraken. Deze afspraken berusten op respect en vertrouwen. Vanuit ons en van de klant. Daarnaast staat kwaliteit bij ons altijd op de eerste plaats. Daarom werken wij uitsluitend met de hoogste kwaliteit verfproducten en een zeer professionele groep schilders. Alles om u perfect vakwerk te kunnen garanderen.
Servicegerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel. Alles begint met luisteren. Luisteren naar de wensen en voorkeuren van onze klanten. Maar wij bieden meer. Zo geven wij standaard 5 jaar garantie op ons schilderwerk (excl. liggende delen: hiervoor geldt 2 jaar garantie). Met een extra lange garantietermijn behoren onze werkzaamheden tot de beste garantievoorwaarden. Dat is voor u wel zo geruststellend.

Header_Website_Arts_Schilders

Iedere klus zien wij als een nieuwe uitdaging. Een uitdaging om het mooiste resultaat en de beste kwaliteit te leveren. Door onszelf iedere keer opnieuw uit te dagen, worden wij de beste versie van onszelf en behalen wij het gewenste resultaat.

Remco Arts

Eigenaar

Service

Speciale aandacht voor de klant

Kwaliteit

Hoogste kwaliteit en langdurig resultaat

5 jaar garantie

De beste garantievoorwaarden